dimecres, 22 d’abril del 2020

TRABAJO MIÉRCOLES 22 DE ABRIL

HOLA FAMILIAS.
OS DEJO EL TRABAJO DE HOY:

MATEMÁTICAS:

Realizar esta ficha la podéis copiar y hacerla en el cuaderno o en un folio.

 
 
 
 
CATALÁN:
 
Leer detenidamente el texto, comprender, pintar el drac, el cavaller y la princesa según las consignas y añadir dibujando lo que dice de los personajes de la leyenda de Sant Jordi.
 
LLegir el text, comprendre, pintar el drac, el cavaller i la princesa i dibuixar els elements que falten de lo que diu dels personatges de la llegenda de Sant Jordi. 
 
 
 
 
EL  DRAC: La cua del drac és de color verd fosc. Tota la resta del cos és de color verd clar. Les escates de la cua són de color groc i blau. Les escates del cap i l’esquena són de color vermell. Treu foc per la boca. Viu al bosc envoltat d’arbres.
SANT  JORDI: Porta un escut blanc  amb una creu vermella. Va vestit amb una camisa de color blau clar i unes botes de color marró. Les plomes del seu casc són verdes. Té un cavall blanc al seu costat.
LA PRINCESA: Té uns cabells rossos molt llargs. Porta una diadema de color vermell i un vestit molt bonic de color groc. A la mà porta una rosa vermella amb fulles verdes. Damunt el seu cap té una papallona. Viu en un Castell.
HAS DE LLEGIR, PINTAR I DIBUIXAR LES 3 IMATGES I AFEGIR  EL QUE FALTA AL COSTAT DELS PERSONATGES.
El drac treu foc per la boca i viu a un bosc.
El cavaller té un cavall blanc al seu costat.
La princesa en el cap té una papallona i viu en un castell.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada