dissabte, 1 de desembre del 2018

Circular elecciones sindicales

Estimados padres ,el martes 4 de diciembre los alumnos saldrán a las 13h con motivo de las elecciones sindicales.

Estimades famílies,
Vos volem informar que, seguint les instruccions de la Conselleria d'Educació i Universitats, el dimarts dia 4 de desembre de 2018, es celebraran les eleccions a òrgans de representació dels funcionaris docents públics i que per garantir i facilitar el dret a vot a tot el professorat, les activitats lectives, aquest dia, finalitzaran a les 13:00h. Per aquest motiu es duran a terme una sèrie de canvis en l'organització diària que especifiquem a continuació.

- A les 13:00h: Sortida de tots l'alumnat que no fa ús del servei de menjador.

- De les 13:00h a les 15:00h: Servei de menjador.

- De les 15:00h a les 15:30h: Servei de guarderia, amb monitors de DIC DRAC, totalment gratuït, per les famílies que no poden recollir als seus fills a les 15:00h.

L'HORARI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ES MANTINDRÀ SENSE CAP CANVI.

Salutacions

Eq. Educatiu Ceip Ses Rotes Velles. 

 

 

Queridas familias:

Os queremos informar que, siguiendo las instrucciones de la Consejería de Educación y Universidad, el próximo martes día 4 de diciembre de 2018, se celebraran las elecciones a órganos de representación de los funcionarios docentes públicos y que para garantizar y facilitar el derecho a voto de todo el profesorado, las actividades lectivas de éste día, finalizarán a las 13:00h. Por este motivo se realizarán una serie de cambios en la organización diaria que especificamos a continuación:

-        A las 13:00h: Salida de todos los alumnos que NO hacen uso del Servicio de comedor.

-        De las 13:00h a las 15:00h: Servicio de comedor.

-        De las 15:00h a las 15:30: Servicio de guardería, con monitores de DIC DRAC, totalmente gratuito, para las familias que no pueden recoger a sus hijos a las 15:00h.

EL HORARIO DE LAS ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES SE MANTENDRÁ SIN NINGÙN TIPO DE CAMBIO.

Saludos Cordiales

Equipo Educativo del Ceip Ses Rotes Velles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada